Decadence Cafe - note: dress code. Strona: 195

Dodano: 2008-02-03 15:32

Witam, mam tylko dwa życzenia, mianowicie: mocnej kawy i coś na kaca, wczoraj chyba trochę przecholowałam.... :|

:arrow: Dottore, jasne, w Twoje ręce nie bałabym się go oddac :wink:
na razie się za nim rozglądam, ale kupno już postanowione :D
BTW Dobrze, że mam zniszki na opony :lol:
Jak nie, jak tak xD? Wiesz jak perspektywa rozwalenia się na motocyklu, jest dla mnie maniaczki piękna? :lol: :twisted:

Pozdrawiam

Dodano: 2008-02-03 15:37

Selene69 napisał(a):
Witam, mam tylko dwa życzenia, mianowicie: mocnej kawy i coś na kaca, wczoraj chyba trochę przecholowałam.... :|

:arrow: Dottore, jasne, w Twoje ręce nie bałabym się go oddac :wink:
na razie się za nim rozglądam, ale kupno już postanowione :D
BTW Dobrze, że mam zniszki na opony :lol:
Jak nie, jak tak xD? Wiesz jak perspektywa rozwalenia się na motocyklu, jest dla mnie maniaczki piękna? :lol: :twisted:

Pozdrawiam

Zatem wedle zyczenia kawunia i cos na kaca :wink: czyli kawunia ze specjalna wkladka dla Ciebie Czarny Wariacie :wink:
A co do tej perspektywy to tak jak mowilem - nie draznij lwa, bo w tylek dostaniesz :wink:

Sciskam Skacowaną Maniaczke i rowniez pozdrawiam :lol:

Dodano: 2008-02-03 20:50

W sumie cieszę się, że ten weekend dobiega końca...Lecz mając w perspektywie jutrzejszy początek syfiastego tygodnia...już tęsknię za następnym weekendem :?

Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.

Dodano: 2008-02-04 07:51

Saluto wszystkim

Ja juz na posterunku. Przyznam Ci racje Semjanie - dobrze, ze ten syfiasty weekend sie skonczyl, jeszcze tylko 5 dni i bedzie nastepny - mam nadzieje, ze duzo lepszy..

A poza tym to mi sie chce spaaaaaaaaac :lol:

Pozdrawiam

Dottore

Dodano: 2008-02-04 08:27

dr_Faustus napisał(a):
jeszcze tylko 5 dni i bedzie nastepny - mam nadzieje, ze duzo lepszy..

takie czekanie na 8 dzien tygodnia lub piata pore roku ...

witam i pozdrawiam kawofili :)

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-02-04 08:53

cold_sea napisał(a):

A myslalem, ze ja tutaj robie za naczelnego pesymiste :wink: Czyzbys chcial mnie wygryzc? :wink: Uprzedzam, ze sie nie dam :lol:

Pozdrawiam znad kufla kawy

DOTTORE

Dodano: 2008-02-04 09:03

<Wtaczam się do środka w stanie lekko wskazującym>

Witam wszystkich, życzę bezbolesnego poniedziałku na zajęciach/w pracy. :)

I prefer to remain silent

Dodano: 2008-02-04 09:05

Witam Dr., Cold.
Ja zacząłem bardzo intensywny, obłożony obowiązkami weekend. Szczególnie ciężki będzie czwartek... Też liczę na szybki i bezbolesny tour de week i czekam na wyluzowujący mnie psychicznie i fizycznie weekend.

Pozdrawiam.

Dodano: 2008-02-04 09:41

Witaj Bracie Semjanie, Solitary

Solitary napisał(a):
<Wtaczam się do środka w stanie lekko wskazującym>

Witam wszystkich, życzę bezbolesnego poniedziałku na zajęciach/w pracy. :)

No ladnie panno M. Poniedzialek rano, a Ty jeszcze lekko wskazujaca :wink: Zyczysz sobie cos na tzw. "lekkie odwskazanie" :?: :wink: Rowniez zycze Ci bezbolesnego poniedzialku i calego tygodnia... Choc dzis w moim przypadku powiedzenie "Nie lubie poniedzialku" jak najbardziej na miejscu jest

:arrow: Semek - niech Ci tydzien, lekkim bedzie :wink:

Dodano: 2008-02-04 10:50

dr_Faustus napisał(a):
[quote:b7decb35cb="cold_sea"]

A myslalem, ze ja tutaj robie za naczelnego pesymiste :wink: Czyzbys chcial mnie wygryzc? :wink: Uprzedzam, ze sie nie dam :lol:

Pozdrawiam znad kufla kawy

DOTTORE
[/quote:b7decb35cb]

takie zycie ze wszystko juz bylo i tak naprawde kazdy dzien moglby juz byc tym ostatnim , czekanie na bog wie na co ...

pojedynek w dolinie :)

selene nie wiedzialem ze smigasz na wiertarce :)

solitary dobry poczatek tygodnia > wieczny kac , badz lufa ciagla

Nigdy nie kłóć sie z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a później wygra doświadczeniem

Dodano: 2008-02-04 12:03

Dottore:* Semjan:* Solitary:*, Cold:*

Widze nie tylko ja mam dzisiaj ciezki poniedzialek, ehhh, noc miałam ciezka, zmrozyłam oko o 4tej, a budzik dzwonił przed piata, łaze jak przejechana przez ciezarowke...
Nawet palic mi sie nie chce, siły brak, czekam, az error mnie powali...

Dodano: 2008-02-04 13:49

Witam wszystkich, póki mam chwilkę czasu wpadłam po (na) kawkę... Jestem wymęczona siatkówką a wróciwszy do domu stwierdziłam brak swej połowicy, która jeszcze nie wróciła... kawy poprosze, ale z wkładką... :wink:

Dodano: 2008-02-04 14:47

nomay (Bicz)
nomay
Włocławek/Bergen/Praga/Kopenhaga

Bry wszystkim co się po kawiarence snują :*

Wreszcie! Koniec! dwa tygodnie "zimowych wakacji" 8) :D...14 dni LB, 14 dni wolnych od PKP :lol: WOLNE!!!! :lol: ... no dobra z tą euforią to lekko przesadzasz koleżanko...praca, magisterka...
< w tym momencie rozwiały się wzniosłe marzenia o leżeniu bykiem :roll: >

Ale co tam...dziś nic nie robię...będę oddawać się błogiemu lenistwu :D 8) Ahhhhhhhh
Ale na nic nierobienie też trzeba mieć siłę, dlatego fofroszę o fiżilankę kawiiii

P.S. Dottore...jak mogłeś tak mi tą butelkę zabrać?! To jak oderwanie dziecka od piersi matki!!
Niemniej wybaczę Ci, bo skoro musiałeś targnąć się na mój prezent, to widocznie miałeś ważny powód...
Mam nadzieję, że pomogła Ci się pozbierać na plaży.

"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]

Dodano: 2008-02-04 20:58

Nenar (Primogen)
Nenar
Bielsko-Biała / Gliwice

Dziś biegałam po bibliotekach i ksero z materiałami do matury ustnej - opracowaniami, na jutro mam a i tak biblioteka gdzie miałam najwięcej rzeczy była zamknięta i nie doniosę całej bibliografii :evil:

Ja mam 20 lat, ty masz 20 lat ... i tak wszyscy umrzemy

Dodano: 2008-02-04 23:24

nomay napisał(a):

P.S. Dottore...jak mogłeś tak mi tą butelkę zabrać?! To jak oderwanie dziecka od piersi matki!!
Niemniej wybaczę Ci, bo skoro musiałeś targnąć się na mój prezent, to widocznie miałeś ważny powód...
Mam nadzieję, że pomogła Ci się pozbierać na plaży.

Wybacz Dzej, ale ta butelka uratowala mnie, postaram sie Ci to jakos wynagrodzic :wink:

No i widze, ze troche zaniedbalem pozostalych kafejkowiczow, ale troszke spraw na glowie bylo, z reszta - kto jak kto ale Ty Narea juz wiesz jak tutaj sie obsluzyc samemu :wink:

A teraz zmiatam na zaplecze

DOBRANOC WSZYSTKIM

Dodano: 2008-02-05 07:57

Godzinka pracy mija... Na kawę czas.
Wczoraj obejżałem dwa horroy :) miodzio mi się po nich spało :D :lol:
Pozdrawiam.

Dodano: 2008-02-05 08:10

Witaj Brachu - mi z kolei godzinka obijania wlasnie minela :)

A coz to za horrory ogladales? Mozesz cos polecic, bo ostatnio trafiam na same gnioty jesli chodzi o takie filmy :evil:

Dodano: 2008-02-05 08:27 Zmieniono: 2008-02-05 08:40

Witam,
jesoo, moj błednik dzisiaj rano troche szwankował :? zbieram zniwa 'zdrowego inaczej' trybu zycia
i doszłam do wniosku, ze picie kawy i palenie naczczo na dobre mi nie wyjdzie... :roll:

A oto moja traummaschina :lol:
Zaczynam miec obsesje na jej punkcie
mrummmm :lol:

mihaha, nie mogłam sie powstrzymac :wink:
Skusiłam sie wczoraj na 'horror' pt. Testosteron :roll: hmmm, no comment...

Pozdrawiam

Dodano: 2008-02-05 08:37

Witaj M.

Ogolnie jestem zwolennikiem wszelkich "harleyowatych" maszyn. Ale na tej wiertareczce to bede musial sie "bryknac". Wyglada kuszaco :wink: W sumie rozumiem Twoja obsesje, ja mam podobna na punkcie pewnej marki samochodow :lol:

A co do Testosteronu - ja mialem na mysli prawdziwy horror, z zalozenia, a nie film bedacy horrorem z racji bycia gniotem :wink:

Dodano: 2008-02-05 08:53

dr_Faustus napisał(a):
Witaj M.

Ogolnie jestem zwolennikiem wszelkich "harleyowatych" maszyn. Ale na tej wiertareczce to bede musial sie "bryknac". Wyglada kuszaco :wink: W sumie rozumiem Twoja obsesje, ja mam podobna na punkcie pewnej marki samochodow :lol:

Witaj Drewniaku moj :wink:
Hmmm, Choppery mowisz, nieee, jakos nie moge sie przekonac, chociaz ludzie z mojego Motorrad crew mowia, ze scigacz, jako pierwsza maszyna, to zły pomysł, zwłaszcza, ze jezdzisz na lezaco, a z plecakiem (pasazerem) to juz wogole masakra jakas :lol: ale mnie to je**e, ekhem

Marki samochodu, czyzbym miała skojarzenia z pewnym filmem? :wink: Ja uwielbiam Alfe Romeo Spider, ale koniecznie w kolorze Alfared, w czarnym wyglada troche gorzej :)

dr_Faustus napisał(a):
A co do Testosteronu - ja mialem na mysli prawdziwy horror, z zalozenia, a nie film bedacy horrorem z racji bycia gniotem :wink:
Wiem, wiem, Dottore, musze znowu odswiezyc filmy z Bela Lugosi'm, miodzio 8)

Dodano: 2008-02-05 09:12

Selene69 napisał(a):
Marki samochodu, czyzbym miała skojarzenia z pewnym filmem? :wink: Ja uwielbiam Alfe Romeo Spider, ale koniecznie w kolorze Alfared, w czarnym wyglada troche gorzej

I tutaj Cie rozczaruje - nie chodzi o marke spod znaku czarnego konia :lol: raczej o marke spod znaku celownika na masce :wink: Mam przeokrutna slabosc do tych aut...Kolor wskazany czarny, ale to nie jest wymog... Jezdzac tym autem, wyczuwa sie jego dusze... Wiem, wiem gadam jak potluczony, ale to takie male, moje zboczenie...i prawdziwa slabosc do zdawaloby sie "tylko" samochodu.

Dodano: 2008-02-05 10:11

A ja sobie testuję nowy monitorek :D ...

Dodano: 2008-02-05 12:04

Semjan napisał(a):
A ja sobie testuję nowy monitorek :D ...

Jestes tak Bracie tym pochloniety, ze nawet mego pytania nie wylapales :wink:

A tak wogole coz to za monitor i jak sie sprawuje?

Dodano: 2008-02-05 14:49

dr_Faustus napisał(a):
[quote:5ac0a3b012="Semjan"]A ja sobie testuję nowy monitorek :D ...

Jestes tak Bracie tym pochloniety, ze nawet mego pytania nie wylapales :wink:

A tak wogole coz to za monitor i jak sie sprawuje?
[/quote:5ac0a3b012]

Wyłapałem:) ale celowo pominąłem, otóż filmy z niskiej półki, tzw, zabijacze czasu oglądałem. Nie warte polecenia.
Monitorek Samsunga, 19 cali i taki smukły....mrrrr...tak jak lubię :twisted:
Sprawuje się jak narazie bez zarzutu 8) Nawiazując jeszcze do niedawno wymienionej mi jednostki centralnej... nawet ma wyświetlacz w wieży, który informuje mnie o temperaturze procesora, pamieci i twardziela :), jest też zegaryna na nim i można budzik nastwaić haha...to sprzęcik mam teraz odpowiedni do manewrów pracowniczych.

Pozdrawiam.

Dodano: 2008-02-05 20:49

Jeszcze wbudowany express do kawy i na mur beton by Cie wcielo Semjanie :wink:

Na szczescie chyba takich stacji jeszcze nie ma :lol:

Rowniez pozdrawiam i ide rozejrzec sie za jakims filmem :wink:

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło